Våre terapeuter

Cecilie Clausen

Cecilie Clausen

Spesialist i Muskel- og Skjelettfysioterapi

Cecilie spesialiserer seg innen diagnostikk og differensialdiagnostikk av muskel- og skjelettlidelser. Behandling hos Cecilie bygges på en grundig utredning av dine plager. Det vil settes individuelle mål for din behandling, og gis en strukturert tilnærming til alle aspekter knyttet til dine helseplager – enten de er akutte eller langvarige.

Om du er idrettsutøver, dekkes konsultasjoner hos Cecilie av din helseforsikring.

Eirik Grøneng

Spesialist i Muskel- og Skjelettfysioterapi

Eirik spesialiserer seg innen diagnostikk og differensialdiagnostikk av muskel- og skjelettlidelser. En utredning hos Eirik er grundig, og ender med en oversiktlig plan for hvordan behandle dine plager. Eirik utfører også undersøkelser med diagnostisk ultralyd.

I tillegg til sitt arbeid i klinikken, er Eirik også fysioterapeut for aldersbestemte landslag i håndball.

Om du er idrettsutøver, dekkes konsultasjoner hos Eirik av din helseforsikring.

Stine Vindenes Mikkelson

Fysioterapeut med spesialkompetanse innen kvinnehelse

Stine studerte fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet, og ble autorisert fysioterapeut i 2018. Hun har bred erfaring fra både kommunal- og spesialisthelsetjenesten, samt privat praksis, og fordyper seg nå innen kvinnehelse. I tillegg til dette har hun over 10 års erfaring fra treningsbransjen, som gruppeinstruktør og personlig trener.

Stine brenner for at kvinner skal få tilpasset oppfølging før, under og etter svangerskap. Hun er opptatt av å se hele mennesket, og både undersøkelse og oppfølging tilpasset hver enkelt pasient. Ingenting er tabu hos Stine!

Hopp rett ned til innholdet